Behind The Screens: Jerry Suus de Koning April 2, 2024

Behind The Screens: Jerry

In Behind The Screens laten wij je kennis maken met de Pinkers achter de schermen. Ontdek de gezichten achter de technologie en de passie die hen drijft. Van IT architecten tot System Engineers, van receptionistes tot recruiters; we delen hun verhalen en ervaringen.

Voor de eerste Behind the Screens spraken we met Jerry, Medior Consultant bij Pink.

“Het leukste aspect van mijn werk is het verkennen en ontdekken van de mogelijkheden die Azure biedt. Het is mooi om te zien hoe we deze mogelijkheden kunnen benutten en aanpassen aan de behoeften van onze klanten.

Vertel, wat doe je bij Pink?
Ik ben een medior consultant bij Pink, en mijn voornaamste focus ligt op projecten waarbij we klanten helpen bij de overgang naar de Pink365-werkplek.

Wat zijn je dagelijkse taken en verantwoordelijkheden?
Mijn dagelijkse taken omvatten het opzetten en inrichten van verschillende tools en platforms, zoals Azure Active Directory, InTune, Liquit en Azure Virtual Desktop.

Wat motiveert jou het meest elke dag?
Het is de variatie die elke dag met zich meebrengt. Elke dag stelt me voor nieuwe uitdagingen en biedt kansen om nieuwe oplossingen te vinden. Het is een voortdurende leerervaring.

Welke aspecten van je huidige functie vind je het leukst?
Het leukste aspect is het verkennen en ontdekken van de mogelijkheden die Azure biedt. Het is mooi om te zien hoe we deze mogelijkheden kunnen benutten en aanpassen aan de behoeften van onze klanten.

Kun je een project noemen waar je trost op bent?
Een project waar ik trots op ben, is het werk dat ik heb gedaan voor Apotheek A15. Ik heb veel nieuwe dingen moeten leren en ontdekken om het project succesvol af te ronden, en het voelt geweldig om te zien hoe het uiteindelijk goed is uitgepakt.

Wat zijn je ambities?
Mijn ambitie is om door te groeien tot Senior Consultant en mijn technische kennis verder uit te breiden.

Welke aspecten van Pink vind je het leukst/waardeer je het meest?
Ik waardeer vooral de geweldige collega’s, de ontspannen sfeer en de flexibiliteit om zelf mijn werktijden en werkplek te bepalen.

Wat zou je aan potentiële Pinkers zeggen over het werken bij Pink?
Voor potentiële Pinkers zou ik zeggen dat het een fantastische en relaxte werkplek is waar je je ambities kunt nastreven en jezelf kunt ontwikkelen.

De rol van (Azure) IT Consultant wat voor jou? Bekijk hier de vacature. Voeg ook meer Pink toe aan je leven!

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *