Behind The Screens: Zlatko Suus de Koning April 11, 2024

Behind The Screens: Zlatko

In Behind The Screens laten wij je kennis maken met de Pinkers achter de schermen. Ontdek de gezichten achter de technologie en de passie die hen drijft. Van IT architecten tot System Engineers, van receptionistes tot recruiters; we delen hun verhalen en ervaringen.

Vandaag een praatje met onze Netwerk Engineer, Zlatko.

“Het vak netwerken op zich vind ik al erg leuk. Maar wat me echt motiveert is de uitdaging, de vrijheid en de afwisseling die ik in mijn werk ervaar.”

Wat doe je bij Pink?
Ik ben een Netwerk Engineer en houd mij dus bezig met alles wat te maken heeft met netwerken.

Waar bestaan je taken/verantwoordelijkheden uit?
Mijn dagelijkse taken bestaan voornamelijk uit het beheren en onderhouden van netwerken. Denk aan het uitvoeren van wijzigingen, het oplossen van incidenten en het uitvoeren van preventief onderhoud. Ook houd ik me bezig met het inrichten van locaties en het configureren, plaatsen, vervangen en testen van allerlei netwerkapparatuur, zoals switches, routers, firewalls en wifipunten.

Wat motiveert je het meest om elke dag naar je werk te komen bij Pink?
Het vak netwerken op zich vind ik al erg leuk, maar wat me echt motiveert is de uitdaging, de vrijheid en de afwisseling die ik in mijn werk ervaar.

Welke aspecten van je huidige functie vind je het leukst/leer je het meest van?
Ik vind vooral beveiliging (Security) interessant. Daarin zijn allerlei aspecten van netwerken verweven en valt altijd wat nieuws te leren.

Kun je een project noemen waar je trots op bent?
Bij onze zorgklant Carintreggeland hebben we onlangs nieuwe locaties opgeleverd. Dat was echt een project waar ik trots op ben. We hebben de hele infrastructuur vanaf nul opgebouwd, van het aansturen van leveranciers tot het configureren en testen van de apparatuur. Het was geweldig om te zien hoe onze inspanningen bijdroegen aan het verbeteren van de werkprocessen van onze klant.

Wat zijn je ambities?
Ik wil mezelf blijven ontwikkelen op het gebied van netwerken. Er is altijd wel iets nieuws te leren en ik ben van plan om die kans ten volle te benutten.

Welke aspecten van Pink waardeer je het meest?
Bij Pink krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er wordt van je verwacht dat je kwaliteit levert, maar tegelijkertijd krijg je ook de ruimte om zelfstandig te werken.

Wat zou je aan potentiële Pinkers zeggen over het werken bij Pink?
Als je het leuk vindt om zelfstandig en praktisch te werken, dan is Pink absoluut de juiste plek voor jou. Hier krijg je de kans om jezelf te ontplooien en echt impact te maken.

Dus, waar wacht je nog op? De rol van Netwerk Engineer wat voor jou? Bekijk hier de vacature.
Voeg ook meer Pink toe aan je leven!

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *