Careers at Pink Elephant – System Engineer Vishwa Sharma March 6, 2023

Carrières bij Pink Elephant

Kom jij graag werken bij Pink? Hier vind je al onze vacatures.

System Engineer

Als System Engineer heb je mooie carrièreperspectieven. Alleen al de vraag naar System Engineers is de afgelopen jaren met maar liefst met 30% gestegen. Logisch ook, want als System Engineer ben je onmisbaar omdat je je bezighoudt met het in stand houden van de volledige IT-infrastructuur en ervoor zorgt dat alles draaiende blijft. Lees hier meer over de mogelijkheden en taken van een System Engineer.

Wat doet een System Engineer?

Brandjes blussen is wat je kunt maar niet wat je het liefst doet. Jij wil als System engineer er namelijk voor zorgen dat alles loopt zoals het hoort te lopen. Actief bijdragen aan transities, migraties en upgrade projecten is waar jij warm van wordt!

Wat zijn de taken van een System Engineer?
Door de verschillende infrastructuren van diverse klanten met een grote van totaal zo’n 18.000 (mobiele) werkplekken, is er altijd leven in de brouwerij. Samen met jouw collega’s is het streven de omgevingen zo optimaal te beheren en optimaliseren. Ofwel, je..:
Wat zijn de doorgroei mogelijkheden als System Engineer (bij Pink)?
Als System Engineer zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden mogelijk, afhankelijk van jouw interesses en carrièredoelen. Uiteraard zijn er mogelijkheden om door te groeien naar Senior System Engineer, als senior heb je meer ervaring en verantwoordelijkheden en ben je vaak verantwoordelijk voor het leiden van projecten. Ook zijn er mogelijkheden door te groeien in de richting van Solution Architect, waarbij je verantwoordelijk bent voor het ontwerpen en implementeren van complexe IT-oplossingen. Uiteraard is dit afhankelijk van jouw persoonlijke vaardigheden, kennis en ambities.
Pink

Alvast weten of onze cultuur bij je past? Je leest er hier alles over:

Uitgelicht vacatures
Bekijk hier de vacatures bij Pink voor System Engineer
System Engineer
System Engineer
System Engineer
System Engineer

Let's work together to build something great