Werken bij Vishwa Sharma December 22, 2022

Werken bij Pink Elephant

Pink geeft je de ruimte
Kom jij in ons team? werken bij Pink? ons versterken?
Waarom Pink?
1

We besteden veel aandacht aan waar het écht om gaat: onze ruim 200 collega’s en alles wat zij nodig hebben om met plezier te werken en zich te blijven ontwikkelen.

2

In een tijd waarin IT steeds meer commodity is geworden, maakt Pink Elephant het verschil door IT persoonlijk te maken. Wij zorgen dat onze IT-dienstverlening altijd wordt gecombineerd met een menselijk touch.

3

Als organisatie zijn wij groot genoeg om mooie dingen te doen, maar klein genoeg om persoonlijk te kunnen zijn en elkaar écht te kennen.

5

We doen het met elkaar én met passie. Onze Pinkers zijn doorslaggevend in het succes bij onze klanten en daarmee bepalend voor de kracht en het succes van onze organisatie.

4

Vooroplopend in de (strategische) IT-ontwikkeling van onze opdrachtgevers

Een Pinker heeft altijd de drive om voorop te lopen, de nieuwste technologieën toe te passen en zijn persoonlijkheid in te zetten om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te brengen. Binnen Pink Elephant krijg je een hoge mate van vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en ruimte voor initiatief. Je bent bij Pink Elephant een ondernemer in de onderneming, waarbij je herkenning en erkenning als mens en professional krijgt.

omschrijving Pinker
Onze Pinkers vertellen
Previous
Next
Uitgelicht vacatures
Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij een IT-organisatie te werken waar ruim 200 collega’s samen met hun passie voor het vak het verschil maken in de IT-wereld, dan ben je hier op de juiste plek!
Stageopdracht: MBO ICT
System Engineer
Key Accountmanager