Over pink Vishwa Sharma February 6, 2020

Over Pink

Pink maakt IT persoonlijk
Over Pink

Pink Elephant is de IT-dienstverlener voor de moderne werkplek. Pink doet dit door IT persoonlijk te maken. Gebruiksbeleving staat daarom centraal. Nét iets verder kijken en een menselijke touch. Wanneer het gaat om optimaal samenspel tussen mensen, processen en technologieën, loopt Pink Elephant op kop.

Als organisatie zijn wij groot genoeg om mooie dingen te doen, maar klein genoeg om persoonlijk te kunnen zijn en elkaar écht te kennen. Dát is de essentie van Pink Elephant. Saamhorigheid en plezier in je werk dat is wat ons verbindt en waar we voor staan. Hoe we hierop toezien? Dankzij onze Work Better. Dance Together. methode. Bij Pink zijn wij van mening dat dansen de perfecte metafoor is voor samenwerken. De dans is de manier waarop wij met elkaar omgaan. Hoe er gedanst wordt, wordt bepaald door onze principes. Het ritme, tempo en de intensiteit van de dans, oftewel onze normen en waarden. Dit zorgt niet alleen voor die verbondenheid, maar bovenal voor fun!  

Als je samen méér wilt bereiken, ben je bij Pink Elephant dus goed op je plek.

Onze geschiedenis
1981

Oprichting Pink Elephant in Delft. Ontstaan in Delft en groeit uit tot een internationale opleidings- en adviesorganisatie.

1993

Overname door Roccade. Pink Elephant blijft 8 jaar onder de eigen naam actief onder de vleugels van Roccade. De naam van het gehele concern wijzigt later in PinkRoccade.

2005

PinkRoccade wordt Getronics PinkRoccade. De buitenlandse kantoren in onder andere Canada, VS en Zuid-Afrika worden verzelfstandigd en behouden de naam Pink Elephant.

2008

Herstart Pink Elephant Nederland. Focus op opleidingen en adviesdiensten.

2011

Nobel neemt Pink Elephant Nederland over.

2014

Nobel wijzigt naam naar Pink Elephant.

2020

Broad Horizon neemt Pink Elephant over. Pink Elephant Education blijft zelfstandig.

2021

True Workspace Zuid-Nederland en Amsterdam worden onderdeel van Pink Elephant.

Pink in getallen

Pinkers
werkplekken in beheer
hele mooie klanten
% klanttevredenheid

Work Better. Dance Together.

Bij Pink willen wij onze mensen laten ‘dansen’. Oftewel, laten bewegen binnen de organisatie en zo laten floreren. Wij zijn van mening dat dansen de perfecte metafoor is voor samenwerken: elkaars passen, voorkeuren en talenten kennen om uiteindelijk samen je doel te bereiken. Oftewel, samen de perfecte dans neer te zetten. Dit zorgt voor verbondenheid, maar bovenal voor fun!

Pink is better connected in The Digital Neighborhood.

The Digital Neighborhood is een groeiende gemeenschap van elf zelfstandig opererende technologiebedrijven. Een groep bedrijven met allemaal hun eigen specialisme, identiteit en ondernemersgeest, maar die elkaar steeds beter weten te versterken en aan te aanvullen. Samen zijn we The Digital Neighborhood.

Dankzij de samenwerkingen in de groep kunnen organisaties in de Benelux, Duitsland en Scandinavië uit de expertise van elk bedrijf in deze gemeenschap putten. Samen ontsluiten we elkaars expertise om onze klanten verder te helpen. Binnen The Digital Neighborhood gebruiken we vier categorieën om de ‘buurt’ op te delen in ‘wijken’

  • Cloud Infrastructuur & Security
  • Cloud Consultancy & App Development
  • Data Science & Business Intelligence
  • Business Management oplossingen

The Digital Neighborhood is de nieuwe naam en identiteit van Broad Horizon. Pink Elephant is sinds 2020 onderdeel van deze groep.

Broad Horizon

Pink Elephant is onderdeel van Broad Horizon. Dit concern bestaat uit verschillende merken in Europa, ieder met een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we goed in ons vakgebied én kunnen we samen de klant beter van dienst zijn.