Behind The Screens: Jeroen Suus de Koning April 25, 2024

Behind The Screens: Jeroen

In Behind The Screens laten wij je kennis maken met de Pinkers achter de schermen. Ontdek de gezichten achter de technologie en de passie die hen drijft. Van architecten tot systeembeheerders, van receptionistes tot recruiters: we delen hun verhalen en ervaringen.

Deze keer hebben we een praatje gemaakt met een van onze System Engineer: Jeroen. Hij vertelt over zijn dagelijkse bezigheden en wat hij zo waardeert aan werken bij Pink.

“Het zijn de uitdagingen en de variatie in mijn werk, samen met de geweldige teamsfeer en collegialiteit, die mij elke dag weer motiveren.”nze klanten dit waarderen”.”

Wat doe je bij Pink?
Ik werk op de afdeling Hardware & Software Services als System Engineer.

Hoe ziet jouw dag er een beetje uit bij Pink?
Mijn dag draait om het ontzorgen van klanten door apparaten zoals laptops, desktops en mobiele telefoons gebruiksklaar te maken. Daarnaast bezoek ik datacenters, begeleid ik derde partijen en voer ik werkzaamheden ter plaatse uit bij klanten. Ook plan ik de taken van mijn collega’s op de afdeling Hardware & Software Services.

Welke aspecten vind je het leukst aan je werkzaamheden?
De dagelijkse variatie in mijn werk en de uitdagingen die daarbij komen kijken maken het werk voor mij echt leuk en leerzaam.

Wat motiveert je het meest om elke dag naar je werk te komen?
Zoals ik al aangaf vind ik de uitdagingen en variatie in mijn werk een grote plus. Zeker in combinatie met de geweldige teamsfeer en de collegialiteit die heerst, maakt dat ik elke dag met veel plezier en motivatie weer aan de slag ga.

Kun je een specifiek project noemen waar je trots op bent (en waarom)?
Ik ben vooral trots op de projecten waar we als team van begin tot eind aan werken. Bijvoorbeeld het gereedmaken van laptops, desktops, enzovoort voor eindgebruikers. Het is geweldig om op locatie bij de klant apparaten te vervangen en de oude hardware te verwijderen.

Ambities?
Mijn ambitie is om mezelf voortdurend te blijven ontwikkelen en uit te dagen in mijn werk. En op dit moment heel tevreden met wat ik doe!

Welke aspecten van Pink waardeer je het meest?
Bij Pink waardeer ik vooral de vrijheid die we krijgen om ons te ontwikkelen in de richting die we het leukst vinden.

Wat zou je aan potentiële Pinkers zeggen over het werken bij Pink?
Als je op zoek bent naar een werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen en waar variatie en uitdaging centraal staan, dan is Pink absoluut de juiste plek voor jou!

Dus, waar wacht je nog op? Ook een vleugje Pink in je leven? Bekijk hier onze vacatures.

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *