Careers at Pink Elephant – Technical Consultant Suus de Koning April 25, 2023

Carrières bij Pink Elephant

Kom jij graag werken bij Pink? Hier vind je al onze vacatures.

Technical Consultant

Met jouw diepgaande technische kennis en ervaring speel je een essentiële rol in het identificeren van de behoeften van de klant en het ontwerpen van op maat gemaakte oplossingen. Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe technologieën, het upgraden van bestaande systemen of het oplossen van complexe technische vraagstukken, als Technical Consultant ben jij de drijvende kracht achter de technische vooruitgang van onze klanten. Lees verder om meer te ontdekken over de boeiende wereld van Technical Consulting en de kansen die het biedt bij Pink Elephant.

Wat doet een Technical Consultant?

Een Technical Consultant is verantwoordelijk voor het adviseren van klanten over technische oplossingen die aansluiten bij hun behoeften en bedrijfsdoelstellingen. Als Technical Consultant bij Pink Elephant ben je een expert op het gebied van technologie en speel je een essentiële rol in het leveren van technisch advies en het begeleiden van klanten bij de implementatie en optimalisatie van IT-oplossingen.

Wat zijn de taken van een Technical Consultant?

Als Technical Consultant houd je je bezig met diverse taken, waaronder:

Wat zijn de doorgroei mogelijkheden als Technical Consultant (bij Pink)?

Als Technical Consultant bij Pink Elephant zijn er verschillende mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, afhankelijk van je vaardigheden, ervaring en interesses. Enkele mogelijke doorgroeimogelijkheden zijn richting die van Senior Technical Consultant, hierbij neem je een meer leidende rol aan en ben je verantwoordelijk voor meer complexere projecten. Ook kan je groeien in de richting van Solution Architect. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van end-to-end IT-oplossingen en het begeleiden van klanten bij het maken van strategische technologische beslissingen.

Daarnaast zijn er vaak mogelijkheden om je te specialiseren in specifieke technologieën, zoals cloud computing, cybersecurity of data-analyse, afhankelijk van jouw ambities.

Pink

Alvast weten of onze cultuur bij je past? Je leest er hier alles over:

Technical Consultant

Let's work together to build something great