work better.dance together. Vishwa Sharma December 22, 2022

Het zit in onze natuur: zodra er een lekkere beat uit de speakers komt krijg je zin om te dansen. Dat dansen leuk is, weten we allemaal. Maar wist je ook dat als je danst je endorfine aanmaakt. Dit stofje zorgt dat je je blij en gelukkig gaat voelen. 

Bij Pink Elephant willen wij daarom zorgen voor een continue beat om medewerkers te laten ‘dansen’. Oftewel, te laten bewegen binnen de organisatie om zo te kunnen floreren. 

Wij zijn van mening dat dansen de perfecte metafoor is voor samenwerken: elkaars passen, voorkeuren en talenten kennen om uiteindelijk samen je doel te bereiken. Oftewel, samen de perfecte dans neer te zetten. Dit zorgt voor verbondenheid, maar bovenal voor fun!

BUSINESS PROCESS

Job + Team + Dream = Dance!

1
Get the JOB done!
Het begint allemaal bij de job. Een baan die je leuk vindt en waar je uitdagingen en verantwoordelijkheden krijgt die bij jou passen.
2
Teamwork makes the …

Helemaal tevreden met je job? Dan volgt als tweede het team. Mensen willen een team waarin ze zich fijn en gehoord voelen. Elkaar kunnen aanspreken en helpen.

3
Dream

Dream staat voor de droom, de promise van Pink. De diepere bedoeling.
Pink maakt IT persoonlijk.
Voor onze interne organisatie, naar al onze klanten, partners en leveranciers. Altijd persoonlijk: dat zit in ons DNA en is waar we voor staan en wat we beloven. In een gemeenschap waar alles commodity is geworden, blijft Pink persoonlijk.

4
Dance!

En, dan? Als al het bovenstaande klopt, dan gaan medewerkers ‘dansen’! Oftewel, bewegen binnen de organisatie. Pink faciliteert de dansvloer (een werkomgeving waar jij je thuis voelt) en zorgt ervoor dat iedereen de ruimte krijgt om te bewegen.

Albert Einstein
Nothing happens until something moves

Deliver
Is iedereen in beweging en aan het dansen? Hoe meer resultaat. Want beweging, brengt vooruitgang

Onze basispassen

De basispassen
Hoe er gedanst wordt, wordt bepaald door onze principes en omvatten basiswaarden, oftewel onze basispassen. Bij Pink hebben wij 4 basispassen om met elkaar in beweging te blijven.

It takes two to tango! Connectiviteit, dingen samen doen met als doel zo goed mogelijk te kunnen voorzien in de wensen van de klant en deze optimaal kunnen bedienen.

“Nothing happens until something moves”- Albert Einstein. Werken is bewegen en in beweging blijven. Beweging zorgt voor vooruitgang.

De organisatie worden van de toekomst. Het streven van Pink: een (verdere) transformatie naar een 3.0 organisatie maken. Een platte organisatie met open cultuur, waar medewerkers in hun kracht worden gezet en iedereen zich vrij voelt om te bewegen en ontwikkelen.

Niets is zo blijvend als verandering. De (IT) wereld is continu in beweging. Als organisatie is het daarom belangrijk om wendbaar te zijn. Continue bijsturen en vooruitstrevend zijn.