Behind The Screens: Meike Suus de Koning May 30, 2024

Behind The Screens: Meike

In Behind The Screens laten wij je kennis maken met de Pinkers achter de schermen. Ontdek de gezichten achter de technologie en de passie die hen drijft. Van architecten tot systeembeheerders, van receptionistes tot recruiters: we delen hun verhalen en ervaringen.

Benieuwd naar het reilen en zeilen achter de schermen? Deze keer hebben we een leuk gesprek gehad met onze Manager Talent & Recruitment Meike om te ontdekken wat haar dagelijkse bezigheden zijn, wat haar motiveert en wat ze zo waardeert aan werken bij Pink.

Naast dat ik hoop met mijn functie verschil te kunnen maken voor mijn collega’s, zijn het vooral mijn collega’s die mij motiveren. Ik durf te zeggen dat ik bij Pink echte vrienden heb gemaakt!”

Vertel, wat doe je bij Pink?
Ik werk als Manager Talent & Recruitment. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de instroom van nieuwe medewerkers en hoop bij te dragen aan het behoud van onze Pinkers.

Waar hou jij je dagelijks mee bezig?
Geen dag ziet er hetzelfde uit. De ene dag ontwikkel ik leerpaden voor onze medewerkers, terwijl ik op een andere dag de onboarding voorbereid of acties bedenk om meer medewerkers aan te trekken. De diversiteit van mijn werk sluit perfect aan bij mijn persoonlijkheid. Ik verveel me snel, en dankzij de afwisselende verantwoordelijkheden blijf ik plezier houden in mijn werk.

Wat motiveert je het meest om elke dag naar je werk te komen bij Pink?
Naast dat ik hoop verschil te kunnen maken voor mijn collega’s, zijn het vooral mijn collega’s die mij motiveren. Ik durf te zeggen dat ik bij Pink echte vrienden heb gemaakt!

Welke aspecten van je huidige functie vind je het leukst?
De vrijheid om nieuwe projecten op te pakken is fantastisch. Dit stelt me in staat om continu te blijven leren en groeien.

Kun je een specifiek project noemen waar je trots op bent (en waarom)?
Ik ben erg trots op de campagne die ik samen met mijn collega Suus heb opgezet: “Work Better. Dance Together.” Deze campagne heeft voor veel reuring gezorgd en onze bedrijfsfilm was een echte klapper!

Ambities?
In de toekomst zou ik graag hoog over koers willen uitzetten binnen de HR. Ik geloof dat Talent Management nog belangrijker is geworden in de krappe arbeidsmarkt en meer aandacht verdient.

Welke aspecten van Pink waardeer je het meest?
De collegialiteit waardeer ik het allermeest! Voor mij maakt dit het verschil tussen een goede werkgever en je onderdeel voelen van een geheel. Daarnaast zorgt Pink erg goed voor haar medewerkers, met allerlei leuke extra’s zoals padellen, gezellige evenementen, sportschool en lunch.

Wat zou je aan potentiële Pinkers zeggen over het werken bij Pink?
Komt dat zien, komt dat zien!
Bij Pink vind je niet alleen een uitdagende baan, maar ook een hechte, enthousiast groep mensen waarin je je echt thuis zult voelen.

Dus, waar wacht je nog op? Ook een vleugje Pink in je leven? Bekijk hier onze vacatures.

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *