Behind The Screens: Darryl Suus de Koning April 25, 2024

Behind The Screens: Darryl

In Behind The Screens laten wij je kennis maken met de Pinkers achter de schermen. Ontdek de gezichten achter de technologie en de passie die hen drijft. Van architecten tot systeembeheerders, we delen hun verhalen en ervaringen.

Deze keer spraken wij met Darryl, operationeel coördinator bij Pink.

““De sfeer en de vooruitgang die we boeken zijn mijn grootste motivaties. Ik voel een sterke drive om samen met mijn collega’s mooie resultaten te behalen en te zien hoe onze klanten dit waarderen”.”

Vertel, wat doe je bij Pink?
Ik vervul de rol van operationeel coördinator bij Pink. Momenteel deel ik deze rol met een externe change manager voor een van onze grote klanten en ben ik ook de change coördinator voor onze interne processen. Mijn verantwoordelijkheid is het coördineren van het werk binnen ons bedrijf voor verschillende klantengroepen, om zo te borgen dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Kun je vertellen wat je dagelijkse taken en verantwoordelijkheden zijn in je huidige functie?
Mijn dagelijkse taken omvatten het verdelen en coördineren van werk onder onze engineers. Ik fungeer als het eerste aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten voor escalaties, vragen en andere kwesties die zich voordoen.

Wat motiveert je het meest om elke dag naar je werk te komen bij Pink?
De sfeer en de vooruitgang die we boeken zijn mijn grootste motivaties. Ondanks dat ik pas sinds augustus vorig jaar bij Pink werk, voel ik een sterke drive om samen met mijn collega’s mooie resultaten te behalen en te zien hoe onze klanten dit waarderen.

Welke aspecten van je huidige functie vind je het leukst/leer je het meest van?
Ik geniet het meest van de combinatie van techniek en proces in mijn functie. Hoewel ik zelf geen technisch persoon ben, vind ik het geweldig om dagelijks zoveel technische kennis op te doen.

Kun je een specifiek project noemen waar je trots op bent?
Samen met een collega werk ik momenteel aan het optimaliseren van het change managementproces bij Pink. Ik ben trots op dit project omdat ik geloof dat het onze efficiëntie en effectiviteit aanzienlijk zal verbeteren.

Ambities?
Mijn ambitie is uiteindelijk om een specialisme te ontwikkelen, maar op dit moment vind ik te veel aspecten van mijn werk leuk om me op één ding te kunnen concentreren. Ik denk dat ik het optimaliseren van processen het leukste vind.

Welke aspecten van Pink waardeer je het meest?
De sfeer en cultuur bij Pink zijn fantastisch. De openheid en toegankelijkheid van onze directie en hoger management stellen mij in staat om altijd mijn ei kwijt te kunnen en te sparren over verschillende zaken. Dat is iets wat ik echt enorm waardeer.

Wat zou je aan potentiële Pinkers zeggen over het werken bij Pink?
Als je op zoek bent naar een leuke, ambitieuze en groeiende plek, zit je bij Pink helemaal goed! De sfeer is super en je bent omringt met mensen die echt een stap verder willen zetten en streven naar vooruitgang. Dit zorgt betrokkenheid en biedt volop mogelijkheden om zaken te optimaliseren.

Dus, waar wacht je nog op? Ook een vleugje Pink in je leven? Bekijk hier onze vacatures.

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *