Van Luuk heb ik het échte verhaal gehoord Vishwa Sharma December 20, 2022

Van Luuk heb ik het échte verhaal gehoord

Aniel hoorde veel verkoopverhalen van bedrijven om bij hen te komen werken. Van Luuk heeft hij het échte verhaal gehoord over werken bij Pink. En als dit dan ook in de gesprekken bevestigd wordt, weet je zeker dat je aan het goede adres bent.

Aniel en Luuk kennen elkaar van hun vorige werkgever, daar werden ze ook wel Yin & Yang genoemd. Een sterk team, op elkaar kunnen bouwen en elkaar kunnen vertrouwen.‘Ik belde Aniel op het meest gezellige moment van het jaar’ begint Luuk zijn verhaal. ‘We waren met Pink op wintersport en toen wilde ik Aniel even de sfeer laten proeven’.

Aniel: ‘Ik had toen al wel kennisgemaakt met Pink, maar als je dan ziet hoe gezellig het is via Facetime, ja dan wil je wel verder’.

Aniel en Luuk zien elkaar ook regelmatig buiten het werk om. Met elkaar lunchen of even een drankje doen. Dan spreek je elkaar uitgebreid en tuurlijk gaat het dan ook over werk. Toen Luuk merkte dat Aniel open stond voor een nieuwe uitdaging heeft hij hier gelijk werk van gemaakt Luuk vertelde het echte verhaal waarbij work-life balance in beide levens van de heren erg belangrijk is. ‘Het draait bij Pink om jou, de begeleiding die je krijgt en de opdrachten die echt bij je passen. We werken hard, maar er wordt ook rekening met je gehouden, het is gewoon goed geregeld’ verteld Luuk.

Aniel: ‘Ik ben hartstikke blij met mijn overstap. Het is gewoon een vet bedrijf, en met die olifant, dat is echt in your face, dan kan je niet omheen. Ik heb goede tips gekregen van Luuk, het is fijn dat iemand die je vertrouwd je een mooie nieuwe plek gunt’.

Luuk heeft een mooie beloning gekregen voor het aanbrengen van Aniel.