New York is waiting for Chepper Vishwa Sharma December 20, 2022

New York is waiting for Chepper

‘Ik kijk voornamelijk naar de persoon, eerst moet het een match zijn in mijn hoofd’, aldus Chepper. Cedric en Chepper wonen in hetzelfde appartementen gebouw. Ze komen elkaar regelmatig tegen en praten dan wat met elkaar. Chepper heeft Cedric een keer gepolst over zijn werk, zijn wensen en in wat voor omgeving hij graag werkte.

Cedric: ‘De voornaamste reden om met Pink in gesprek te gaan nadat Chepper een balletje had opgegooid was omdat ik duidelijk antwoord kreeg op de vraag waarom hij bij Pink werkte: de bedrijfscultuur, het portfolio van Pink en de mogelijkheid om te ontwikkelen, dat kan bij Pink’.

Chepper: ‘Als je weet wat iemand zoekt en het is een match in mijn hoofd dan is het gewoon leuk om daarover een gesprekje aan te knopen’.

‘Ja, en jij wil gewoon heel graag naar New York’ grapt Cedric.
‘Dat is zeker mooi meegenomen, maar daar doe ik het niet voor’ geeft Chepper aan. ‘Ik heb verteld over de cultuur, open en informeel, niet een cultuur met veel hiërarchie. Je kan open praten met je manager en je doelen bepalen. Vrijheid en verantwoordelijkheid, hoe je je klanten goed kan bedienen. Dat zijn de unieke eigenschappen van Pink’.

Cedric: ‘Nadat Chepper mij heeft aangedragen verliep het proces heel snel. Ik werd gebeld en had vervolgens een gesprek. Het viel mij echt op hoe persoonlijk je benaderd wordt. Ik heb natuurlijk mijn eigen onderzoek gedaan en veel gehoord van Chepper. Uiteindelijk moet je het echt zelf doen én je eigen gevoel volgen. Het voelde gelijk al heel erg goed’.

Voor het aandragen voor nieuwe Pinkers ontvang je PinkPoints. Chepper heeft, naast Cedric, nog meer Pinkers aangedragen en hoopt binnenkort zijn ticket naar New York te kunnen verzilveren!