Cultuur Vishwa Sharma December 28, 2022

Onze Pink-cultuur

Alles over ons DNA.

Work Better. Dance Together.

Bij Pink Elephant willen wij zorgen voor een continue beat om medewerkers te laten ‘dansen’.
Oftewel, te laten bewegen binnen de organisatie om zo te kunnen floreren.
Game on!

Weg met de vooroordelen en kijken naar wat iemand écht kan!

In een organisatie waar we met elkaar willen “dansen”, saamhorigheidsgevoel hebben en het beste uit onze mensen halen, is het van belang om nieuwe medewerkers niet alleen aan te nemen op basis van cv en hardskills, maar vooral op basis van wie ze zijn en de potentie die hij/zij heeft.

Daarom heeft Pink Elephant de handen ineengeslagen met Equalture, een platform dat neurowetenschappelijke games gebruikt om bedrijven te helpen onbewuste vooroordelen uit het aanwervingsproces te verwijderen op basis van cv’s.  
Dat betekent dat elke (potentieel) nieuwe medewerker eerst games maakt voordat Pink Elephant het cv onder ogen krijgt. De resultaten van deze games worden gebruikt als input voor een (eventueel) gesprek en zijn daarnaast voor de sollicitant zelf erg interessant.

Hoe ziet dit eruit voor de procedure

1

Jij solliciteert of wordt benaderd. Op basis van je sollicitatie krijg je een mailtje terug met hierin een linkje naar de games.

2

Afhankelijk vanaf de functie speel je maximaal 5 games. Het spelen van 5 games kost je gemiddeld 30 minuten aan tijd.

3

Na het afronden van de games krijg jij en Pink Elephant de resultaten en zal op basis hiervan worden bepaald of er een gesprek ingepland gaat worden.

PinkGym-blok5
PinkVitaliteit-blok5
Vitaliteit

Gezonde én gelukkige medewerkers zijn belangrijk. Dat is de reden dat onze PinkGym is geopend. Even lekker uitrazen op de bokszak, een sportclinic volgen samen met collega’s of in je pauze wat barbell presses. Het zorgt voor goede energie en daarnaast biedt vitaliteit op de werkvloer zoveel meer voordelen. Daarnaast stimuleren wij de deelname aan sportevents en stappen wij elke jaar met al onze Pinkers op de latten tijdens PinkSki!

Maar ook een gezonde lunch moet bijdragen aan een stuk vitaliteit en gevoel van geborgenheid. Werken bij Pink moet als “thuis” voelen.

Wist je dat vitale medewerkers productiever en socialer zijn en beter samen werken? Win-win dus! 

Diversiteit

Diversiteitsbeleid is binnen Pink Elephant iets van iedere dag, een open blik naar de wereld om ons heen.

Wij willen voor iedereen een aantrekkelijke werkgever te zijn. Dit doen wij door het bieden van gelijke kansen en het creëren van een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en kan uitkomen voor de eigen identiteit.

Vakbekwaamheid staat binnen Pink Elephant voorop. De juiste medewerker op de juiste plek, ongedacht geaardheid, leeftijd, geslacht, opvattingen of culturele of sociale achtergrond. Zo werken we aan een inclusieve organisatie.

Ook dankzij Equalture halen wij onbewuste vooroordelen uit het aanwervingsproces weg.